Σπουδές

Από το 3ο Γενικό Λύκειο Ζωγράφου, εισάγομαι στη τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών στο Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

1999

Το ξεκίνημα στο Web Design

Αναλαμβάνω από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος με συμφοιτητές μου να υλοποιήσω τον δικτυακό τόπο του A.T.E.I. Σερρών (www.teiser.gr).

2000

Διδάσκω σε Κ.Ε.Κ.

Εργάζομαι ως Καθηγητής WebDesign (HTML & CSS) και ECDL σε Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών στις Σέρρες.

2002

Στρατός

Αποφοιτώ από την σχολή μου και παρουσιάζομαι στον Αυλώνα για να εκπληρώσω τη στρατιωτική θητεία στο Σώμα των Τεθωρακισμένων με ειδικότητα Ασυρματιστής / Πυροβολητής Μέσου Άρματος M48 Molf. Ακολουθούν μεταθέσεις και εκπαιδεύσεις στη Λέσβο, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σέρρες στο Λόχο Στρατηγείου της 10ης Μεραρχίας Πεζικού.

2004

Διδάσκω σε Δημοτικά σχολεία / Δ.Ο.Λ.

Το 2006 διορίζομαι για ένα χρόνο Καθηγητής Πληροφορικής και διδάσκω στα ολοήμερα 2ο και 14ο Δημοτικό σχολείο Ζωγράφου. Επίσης, προσλαμβάνομαι στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (όπου εργαζόμουν έως τον Νοέμβρη 2013) ως Διαχειριστής Συστημάτων και έπειτα Web Designer.

2006

Ιδρύω την GoodLooking

Ιδρύω την ατομική επιχείρηση "GoodLooking" και παρέχω έως το 2012 υπηρεσίες Web Design (κατασκευή WordPress sites) και Web Hosting.

2007

Προσλαμβάνομαι στη Real Consulting

Προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Real Consulting και εργάζομαι στη σχεδίαση web sites και mobile apps (UI/UX) ως Senior Web Designer (www.realconsulting.gr).

Δείτε την Real Consulting 2014

#1 Travel site της Σαντορίνης

Με το συνάδελφο και φίλο Μάριο Φύτρο, ξεκινάμε το πληρέστερο Travel site της Σαντορίνης. Περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πανοραμικές εικόνες 360, video από Drone, ξενοδοχεία και Travel Guides.

Δείτε τo Santorini View 2015

Συνιδρύω την ATLANTIS Software

Η ATLANTIS SOFTWARE δραστηριοποιείται στην έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής.

Δείτε την ATLANTIS Software 2017